lørdag den 6. april 2013

Scrap plads

Min søn og jeg blev for nogen tid siden enige om, at vi kunne dele hans værelse (han er her ikke så meget), da jeg altid skulle sidde i køkkenet eller stuen og hele tiden skulle pakke mine ting sammen, når vi skulle spise etc. Men i påsken har vi så lavet værelset om, vi har malet, lagt nyt gulvtæppe på og har købt et længere skrivebord, hvor vi har hver vores ende (jeg sidder så i køkkenet, hvis Mads er her), og jeg har fået nogle hylder op over min del af skrivebordet - har hængt en ekstra hylde op til eventuelle fremtidige køb:-)
Mads havde før nogle lave reoler, men der var ikke plads nok til mine scrapting, så vi har købt nogle høje i stedet - vi mangler lågerne til de nederste hylder, som er udsolgte, men kommer i løbet af næste uge.

Jeg har også købt et lille rullebord (efter min søsters anbefaling), som jeg kan rulle hen til min arbejdsplads, og som har en god højde, når jeg skal stå med BigShotten. Desuden er der også opbevaringsplads nedenunder.
Et kæmpe tak til især min far, som har hjulpet mig med at male, samle møbler og boret hylder op....vi istandsatte også lige mit soveværelse, når nu vi var i gang:-) Også et stort tak til min mor, som har hjulpet med at male og leget chauffør samt catering:-)

5 kommentarer:

 1. Øj hvor der det godt ud og det må være herligt at ha fået en fast plads til ALLE dine sager. Glæder mig til at se det

  SvarSlet
 2. Hvor ser det dejligt ud - men jeg kan ikke se et billede af rullebordet (vil gerne)
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 3. Wauw en orden og sikke et lækkert lille sted du nu har fået dig. Tillykke søde Christina!!
  Glæder mig til at se det og dig:-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at du endelig har fået dit "eget" rum, hvor du kan brede dig!
  Det er super hyggeligt også i levende live!

  SvarSlet